CONCERTS DE TORNADA 2018

Per segon any, Bordils acomiadarà l’estiu amb els Concerts de Tornada. Tres vespres de música de proximitat davant la façana de l’església de Sant Esteve que enguany tindran com a protagonistes Joan Reig, Marcel Lázara i Júlia Arrey i Pau Alabajos. Tres propostes musicals de primer ordre que convertiran la plaça de l’església en un punt de trobada per viure uns concerts íntims i familiars que faran que la tornada a la rutina sigui molt més fàcil.

En aquesta segona edició, el cicle es consolida mantenint l’aposta per la gratuïtat i amb tres propostes musicals de referència. Joan Reig serà l’encarregat de donar-hi el tret de sortida dijous 23 d’agost. Ubicat des de sempre darrera la bateria d’Els Pets, el de Constantí és considerat un dels millors bateries del país, però ja fa uns anys que combina aquesta faceta amb la de cantant. Primer ho va fer al capdavant de Refugi, un projecte per reivindicar la Nova Cançó, i ara amb el seu primer disc en solitari.

Una setmana després serà el torn de Marcel Lázara i Júlia Arrey, una de les grans sensacions musicals de la temporada. Després de cinc anys sent la guitarra i una de les veus principals de Txarango, Marcel Lázara va decidir, ara fa tres anys, canviar de vida. Va deixar els escenaris i va iniciar, juntament amb Júlia Arrey, un viatge en bicicleta de dos anys pel Brasil. D’aquella experiència en naixia la passada primavera un nou projecte musical i un primer disc -Pedalant endins (Halley Records, 2018)- que passeja l’oient per totes les emocions viscudes durant aquell periple.

L’encarregat de posar punt i final al cicle serà el valencià Pau Alabajos, un dels cantautors més reconeguts del país, que arribarà a Bordils també amb un nou disc sota el braç. Alabajos ha decidit emmirallar-se en l’obra de Vicent Andrés Estellés que tant l’ha inspirat al llarg de tota la seva trajectòria i ens regalar un treball preciós basat en la musicació d’alguns dels poemes més significatius del gran poeta de Burjassot.

Més informació  concerts : La Tornada 

 

[mp-timetable col=”1713,1714,1716,1717,1718″ title=”1″ time=”1″ sub-title=”1″ row_height=”45″ font_size=”” increment=”1″ view=”dropdown_list” label=”All Events” hide_label=”0″ hide_hrs=”0″ hide_empty_rows=”1″ group=”0″ disable_event_url=”0″ text_align=”center” text_align_vertical=”default” id=”” custom_class=”” responsive=”1″]