Jovent de Bordils

El Jovent de Bordils és una associació formada per joves del poble i de la rodalia. És una organització sense ànim de lucre, que estima el poble i que treballa per a ell.
El seu naixement va ser l’any 1975. Històricament, el Jovent ha tingut la responsabilitat d’organitzar les activitats i festes més importants del poble: els reis, la festa petita i la festa major (3a setmana d’agost).Actualment  organitza altres festes anuals, com són: La gran quina  o la missa del gat, entre d’altres.

Tot i que algunes festes són de caràcter més juvenil, també fem activitats a gust de tothom. Participem en activitats col·lectives com  la Nit de  Tapes o  el Carnaval  i formem part activa amb altres entitats quan aquestes ens ho demanen. De la mateixa manera, altres entitats del poble col·laboren amb el Jovent de Bordils alhora d’organitzar alguns dels actes.Com a joves, busquem innovacions i actes que promoguin una participació del poble i de les rodalies, volem un poble viu, alegre i actiu que gaudeixi del que organitzem.

Ara i sempre, Jovent de Bordils!

 

Jovent_de_Bordils_Logo