GRUPS NIT JOVE

  • THE BLACKISS: El grup BLACKISS ofereix les millors versions pop/rock/rumba dels últims anys, els seus components interpreten les cançons d’una manera fresca i directe, tant pels amants de la bona música com per a qui vulgui acabar la nit ballant sense parar!

  • SEGUIREM : Seguirem és un grup tribut de Obrint Pas, un dels grups més famosos dels Països Catalans que van deixar els escenaris en 2013 després de 20 anys de concerts, anunciant una aturada temporal indefinida. Així, Obrint Pas deixava tota una generació marcada amb la seva música. Seguirem, el grup tribut que presentem ací, naix del sentiment d’admiració i la necessitat de mantenir viva la música i el missatge d’ Obrint, tractant de transmetre la mateixa emoció que ells van rebre del grup al que fan tribut. Seguirem està format per 9 músics amb importants trajectòries a altres formacions musicals d’estils semblants. El grup té un directe carregat d’energia i força, reproduint de la manera més fidel els temes d’Obrint Pas que van marcar a tanta gent. Els seus concerts us faran reviure “aquelles nits d’estiu quan no teníem res”.

  • PELUKASS: És el grup de versions amb més projecció del moment. Només han necessitat dues temporades, i 70 concerts, per a convertir-se en un dels noms de referència
    de Festes Majors de les comarques gironines i tocar també per la resta del país. Aquesta carrera meteòrica, en un panorama musical tan competitiu i massificat,l’han aconseguit destacant per mèrits propis sobre de la resta de propostes amb un espectacle magnífic que sap fer de cada nit un concert únic i memorable.

  • ANIMALS DJ’S: Benvinguts a la nostra selva particular on la música, el color i l’amor entre animals són els grans protagonistes d’un show desenfrenat on pot passar de tot … Els conills ballen coreografies i els pingüins salten i canten! Repartim amor en forma de cançons i mengem xuxeries a altes hores de la nit. Som arquitectes tècnics. Arquitectes? Doncs sí, però ens dediquem a construir nits èpiques, nits “catxondes”, nits per recordar.
  • DUJEY MARTIN:Dujey Martin, nascut per ser DJ, porta el ritme a la sang, converteix cada sessió en una festa inoblidable! Amb el seu estil “Electronic Dance” juntament amb els temes més actuals de “House” i “Reggaeton” per no voler acabar mai la nit. Un DJ jove, amb molta energia i ganes de menjar-se el món. Amb ell nosabreu què és avorrir-se. Amb una extraordinària capacitat per fer vibrar a tot el públic, fins i tot el més exigent!