FESTA MAJOR DE BORDILS 2017

 

És agost. Es respira un ambient diferent. Entre nits fresques la festa petita treu el cap, per anar fent boca i recordar-nos que el millor encara ha de venir.

Arriba la Festa Major i els carrers engalanats, els preparatius finals i els nervis de qui hagués de saltar a l’escenari. Tret de sortida amb el pregó, que ens reuneix davant l’Ajuntament. Un pregó que, malgrat ser tímid, deixa entreveure que s’augura una gran festa. Activitats per a tots, espais plens de gom a gom, sopars amb família i retrobaments amb amics. Cinc dies intensos que ens omplen d’orgull i satisfacció. La pista vella fent goig de divendres a dilluns. Dimarts de nostàlgia i un any per endavant que de ben segur es farà llarg.

I de sobte el setembre com un cop de tardor ens desperta i ens ho posa tot més difícil, entre canvis d’armari, viatges de tornada i fulles caduques als nostres peus. Tot just fa quatre dies ballàvem a la plaça i es preveu un hivern llarg i fred.
Però el temps passa ràpid, i sense ni adonar-nos-en torna el bon temps, i se’ns desperta de nou l’esperit estiuenc, ens calcem les sandàlies i ens despreocupem del rellotge. Ja torna a ser agost.

Agost de vacances, bicicletes i piscina. De migdiades impossibles i un sol que crema. De passejades al vespre i nits de converses a la fresca. De viatges, somnis i aventures. De rostolls com estaquirots després de la sega. Agost de pomes, préssecs, síndries i melons. De castells de sorra, gelats i una cançó enganxosa. De concerts de grills, terrasses i tempestes d’estiu.

Agost d’amics, de família i de fer poble. De Bordils i de Festa Major.

I ara que tenim la sort de ser-hi, gaudim-la intensament, assaborim-la com si fos l’última tot i tenir la certesa de saber que tornarà.

BONA FESTA MAJOR

CONSULTA ACTES DE LA FESTA MAJOR